10 листопада 2022 року на кафедрі української літератури відбувся захист асистентської та педагогічної практики студентів спеціальності 014 Середня освіта (українська мова та література), а також захист асистентської практики студентів спеціальності 035 Філологія (українська мова та література).

Керівниками педагогічної практики були кандидати філологічних наук, доценти кафедри української літератури Л. В. Маркуляк та В. А. Чолкан. Асистентською практикою керували кандидат філологічних наук, доцент, завідувач кафедри української літератури В. С. Мальцев та доктор філологічних наук, професор В. І. Антофійчук.

Магістранти обох спеціальностей проходили асистентську практику на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Географія педагогічної практики охопила Чернівецьку, Івано-Франківську та Вінницьку області.

На захисті студенти поділилися враженнями від набутого досвіду, відгуками щодо організації практики, порівняли особливості роботи в школі та університеті.

Керівники висловили міркування щодо оформлення необхідних документів та відзначили сумлінну роботу магістрантів. Всі студенти захистили практику успішно, роботу більшості з них було оцінено на „відмінно”.

Print Friendly, PDF & Email